Home » Români de pretutindeni » Român de 33 de ani găsit mort în Italia, în propria casă

Român de 33 de ani găsit mort în Italia, în propria casă

Tragedie în Italia! Un român a fost găsit mort în propria locuință, în apropiere de Napoli. Bărbatul avea 33 de ani, iar autoritățile au fost alertate de prietenii săi. Descoperirea macabră a fost făcută miercuri seara, 23 ianuarie, în jurul orelor 20:00. Prietenii care nu l-au mai văzut pe tânăr timp de mai multe ore au dat alarma, a relatat publicația italiană ottopagine.it.

Inițial aceștia au încercat să ia legătura cu el, dar telefonul lui era închis de prea multe ore. Apoi, îngrijorați de absența lui ciudată, au alertat poliția. Solicitați să intervină, carabinierii stației de la Pago del Vallo di Lauro, împreună cu personalul de la 118 au intrat în casă.

Din păcate, medicii nu au mai putu face nimic despre el. Este probabil ca tânărul să fi murit din cauza unui stop cardiac, dar investigațiile vor clarifica orice îndoială. Prietenii românului spun că acesta muncea foarte mult și era obosit în ultima perioadă a relatat publicația știridiaspora.ro.

Între timp, trupul său a fost încredințat municipalității în așteptarea unor decizii ulterioare ale sistemului judiciar, scrie

autohut.ro%20

Vezi și asta

VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

Un șofer român de TIR a provocat debandadă pe o autostradă din Italia, unde a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

autohut.ro%20