Home » Români de pretutindeni » Român de 43 de ani, șofer de TIR în Germania, salvat în ultima clipă după ce și-a sunat soția să-i spună că se sinucide

Român de 43 de ani, șofer de TIR în Germania, salvat în ultima clipă după ce și-a sunat soția să-i spună că se sinucide

Un român, șofer de TIR în Germania, și-a anunțat soția prin telefon că are de gând să-și pună capăt zilelor pentru că nu se poate adapta la condițiile de muncă, iar femeia a alertat poliția, transmite Politia Română prin intermediul unui comunicat de presă.

Bărbatul de 43 de ani, din Călărași, a fost salvat la timp de forțele de ordine germane, alertate de polițiștii români prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Femeia i-a alertat pe 2 iulie pe polițiștii din Călăraşi că soțul ei, care îşi desfăşoară activitatea ca şofer de tir angajat al unei societăţi din Germania, a dispărut, anunţând-o că se sinucide.

Imediat, s-a luat legătura direct cu autorităţile germane şi cu reprezentanţii firmei angajatoare, fiind obţinute rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de bărbat, constatându-se că acesta a urmărit un traseu bine definit, fiind staţionat de mai multe minute într-o zonă izolată.

Echipajele de poliție s-au deplasat în zona respectivă și l-au găsit la timp pe bărbatul care încerca să se sinucidă.

Românul a fost internat apoi într-o unitate spitalicească, fiind în afara oricărui pericol.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Un copil român de 12 ani din Italia a sunat la carabineri: Tata zice că vrea să ne omoare pe toți!

”Tata zice că vrea să ne omoare pe toți!” Acestea au fost cuvintele pe care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20