Home » Români de pretutindeni » Român de 45 de ani mort într-un tragic accident în Italia

Român de 45 de ani mort într-un tragic accident în Italia

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani a murit duminică, 12 ianuarie 2020, în localitatea italiană Castelnuovo Bormida din provincia Alessandria în urma unui grav accident de muncă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:30, scrie ziarul local Il Piccolo, când bărbatul român încerca să scoată din pământ rădăcina unui copac cu ajutorul unui lanț legat de tractorul pe care-l manevra. Din primele informații reiese că bărbatul român ar fi pornit în viteză cu tractorul, dar rădăcinile erai prea tare îngropate în pământ pentru a fi smulse cu ușurință și asta a făcut ca tractorul să se răstoarne peste cap, prinzându-l pe conaționalul nostru sub el.

Alte persoane prezente în zonă au chemat ambulanța la locul accidentului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Potrivit altor surse din presa italiană, victima lasă în urma sa o soție îndurerată și doi copii.

Vezi și asta

Șofer român de TIR din Italia, infecatat cu COVID-19,lăudat de presa italiană: „Nu mi-am văzut copiii și soţia de pe 8 martie”

Un șofer român de TIR e infectat cu coronavirus, în Italia, și a vorbit despre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro