Home » Români de pretutindeni » Român înjunghiat în Noaptea de Înviere, în Germania, de un alt român

Român înjunghiat în Noaptea de Înviere, în Germania, de un alt român

Poliția din Bielefeld anunță că în localitatea Blankenhagen un român a fost înjunghiat de un conațional. Motivul agresiunii nu este cunoscut deocamdată.

Conform primelor informatii publicate de publicația germană die-glocke.de , în noaptea de Înviere, într-un apartament situat în clădirea de pe Leipzier Straße a izbucnit o dispută violentă între un tânăr român de 24 de ani, care trăiește în Rheda-Wiedenbrück, și un conațional de 20 de ani.

În  timpul altercației cel mai în vârstă a luat un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe românul mai tânăr.

Martorii au chemat imediat poliția, însă agresorul a reușit să fugă și s-a ascuns într-un restaurant din apropiere unde a fost arestat.

În afara poliției, la locul agresiunii s-au dus și două ambulanțe. Rănitul a primit îngrijiri la fața locului și apoi a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgență.

În timp ce în sala de operații medicii se chinuiau să salveze viața românului rănit, funcționarii poliției judiciare din Gütersloher au examinat locul agresiunii.
În zonă a ajuns și o mașină a criminaliștilor care, îmbrăcați în salopete albe pentru a nu lăsa urme, au ridicat mai multe probe, inclusiv de pe o mașină atinsă de agresor, informează die-glocke.de.

loading...

Vezi și asta

ITALIA: Român de 20 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare, pentru ASASINAREA unui bucătar italian

Madalin Constantin Palade, un român de doar 20 de ani, acuzat că a omorât un bucătar italian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...