Home » Români de pretutindeni » Român ucis într-un tragic accident în Italia, marti 16 aprilie

Român ucis într-un tragic accident în Italia, marti 16 aprilie

Un roman a murit într-un  tragic accident care a avut loc a avut loc în jurul orei 16:15 din după-amiaza zilei  de marți, 16 aprilie 2019, pe via Varolato din localitatea italiană Capaccio Paestum, provincia Salerno. Cristian Olaru, un cetățean român a cărui vârstă nu a fost specificată de autorități, a fost secerat de un automobil marca BMW în timp ce mergea pe marginea străzii a transmis publicația italiană stiletv.it.

Trupul conaționalului nostru s-a izbit întâi de parbrizul mașinii, apoi a fost aruncat de impactul cu autovehiculul într-un canal din afara carosabilului. Viața bărbatului român a fost curmată pe loc,

La volanul automobilului BMW se afla un tânăr antreprenor în domeniul agricol din zonă, care s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță. Personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român.

 Carabinierii din localitatea Capaccio Paestum, coordonați de căpitanul Francesco Manna de la Compania de Carabinieri din Agropoli, anchetează acum pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

loading...

Vezi și asta

Trei români arestați în Spania pentru exoloatarea unui alt român. Îl obligau să cerșească 18 ore pe zi

Trei români au fost arestaţi la Barcelona, în Spania, după ce au fost acuzaţi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...