Home » Români de pretutindeni » Român ucis într-un tragic accident în Italia, marti 16 aprilie

Român ucis într-un tragic accident în Italia, marti 16 aprilie

Un roman a murit într-un  tragic accident care a avut loc a avut loc în jurul orei 16:15 din după-amiaza zilei  de marți, 16 aprilie 2019, pe via Varolato din localitatea italiană Capaccio Paestum, provincia Salerno. Cristian Olaru, un cetățean român a cărui vârstă nu a fost specificată de autorități, a fost secerat de un automobil marca BMW în timp ce mergea pe marginea străzii a transmis publicația italiană stiletv.it.

Trupul conaționalului nostru s-a izbit întâi de parbrizul mașinii, apoi a fost aruncat de impactul cu autovehiculul într-un canal din afara carosabilului. Viața bărbatului român a fost curmată pe loc,

La volanul automobilului BMW se afla un tânăr antreprenor în domeniul agricol din zonă, care s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță. Personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român.

 Carabinierii din localitatea Capaccio Paestum, coordonați de căpitanul Francesco Manna de la Compania de Carabinieri din Agropoli, anchetează acum pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

ietraditionala.com%20

Vezi și asta

Șofer român de TIR mort în Spania. A fost lovit pe banda de urgență

Un tânăr şofer român de TIR a murit spulberat de o maşină în Spania, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ietraditionala.com%20