Home » Români de pretutindeni » Româncă de 30 de ani cade de la 5 metri în Italia. A ajuns, în stare gravă, la spital

Româncă de 30 de ani cade de la 5 metri în Italia. A ajuns, în stare gravă, la spital

O româncă în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital în stare gravă, în Italia,  după ce a căzut de pe un zid, de la o înălțime de 5 metri, a relatat publicația  cronachemaceratesi.it.

Totul s-a petrecut la Civitanova Alta, sub ochii trecătorilor, miercuri dimineață, 15 mai, în jurul orei 8:30. Femeia s-a apropiat de zidul înalt sub care se întinde o culme a dealurilor care împrejmuiesc Civitanova Alta și a căzut în gol. În cădere, corpul său s-a lovit de mai multe ori de zid, mai scrie publicația citată.

 Femeia a fost transportată cu elicopterul la spitalul Torrette din Ancona. Nu se știe încă dacă s-a întâmplat în mod accidental, dacă femeia a amețit, s-a dezechilibrat și a căzut sau a fost rezultatul unui gest dramatic.

Adriana, o vânzătoare de la chioșcul de ziare din apropiere a declarat pentru presa italiană : „Am văzut fata asta care era așezată pe zid, dar avea un comportament ciudat, se legăna înainte și înapoi, mie mi-a lăsat impresia că avea gânduri negre. Până să înțeleg eu ce este cu ea, a căzut de partea celaltă, la început s-a ținut de zid cu mâinile, eu am început să strig după ajutor, dar dânsa și-a dat drumul să cadă.”

Când vânzătoarea de la chioșcul cu ziare și bărbatul de la magazinul cu flori au alergat de partea cealaltă a zidului, femeia româncă era la pământ dar în viață. La sosirea personalului medical de pe ambulanță și la un prim control al medicilor s-a constatat că suferise fracturi la picioare și la bazin, ea a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Ancona.

La fața locului s-au prezentat și carabinierii de la unitatea din Civitanova pentru a verifica dacă este vorba de un incident sau de un gest voluntar al femeii.

loading...

Vezi și asta

Trei români arestați în Spania pentru exoloatarea unui alt român. Îl obligau să cerșească 18 ore pe zi

Trei români au fost arestaţi la Barcelona, în Spania, după ce au fost acuzaţi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...