Româncă de 32 de ani arsă de vie în Italia. Concubinul italia bănuit că a dat foc casei

Violeta Mihaela Senchiu, o tânără de 32 de ani originară din România, și-a pierdut viața după ce a suferit arsuri extrem de grave în urma unui incendiu dintr-un apartament din via Sagnano – Sala Consilina, în care locuia împreună cu partenerul său, un bărbat italian în vârstă de 48 de ani. Italianul este bănuit de autorități că a provocat intenționat incendiul pentru a-i da foc femeii a relatat publicația italiană OndaNews.

Sâmbătă, 3 noiembrie, o explozie a provocat incendiul în urma căruia românca noastră a suferit arsuri grave și a fost dusă dusă la spitalul „Luigi Curto” din Polla. Prea grave, încât Violeta nu a reușit să supraviețuiască, ea a decedat după ce a fost transferată de urgență la Napoli, la centrul pentru arși din cadrul spitalului Cardarelli.

În momentul incidentului, Violeta era acasă, cu partenerul său, un bărbat italian de 48 de ani din Sala Consilina, care a fost arestat în baza acuzației de crimă. Din primele declarații ale autorităților, se pare că bărbatul a fost cel care a provocat incendiul cu intenția de a-i da foc conaționalei noastre, relatează Onda News. Bărbatul ar fi turnat pe podeaua casei două canistre de benzină.

Cei trei copii ai femeii care se jucau în Piața din fața casei în momentul exploziei, au rămas nevătămați, informează publicatia La Repubblica.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri