Româncă de 38 de ani înjunghiată în Italia, pe stradă, de fostul iubit italian de 64 de ani

O româncă, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată, la Salerno, de fostul iubit italian, în vârstă de 64 de ani, la sfârșitul lunii aprilie.

Conform lastampa.it, cei doi ar fi avut o relație extraconjugală timp de 5 ani care s-a încheiat în urmă cu scurt timp. Cea care a pus punct a fost românca, iar italianul nu a putut trece peste această despărțire. Astfel, acesta ar fi urmărit-o și în momentul în care a văzut-o pe româncă cu un alt bărbat a înnebunit.

Italianul i-a urmărit cu mașina și la un moment dat i-a tăiat calea vehiculului în care se afla românca cu bărbatul. S-a dat jos de la volan, s-a îndreptat spre locul unde stătea românca, cel al pasagerului, a deschis portiera și a început să o înjunghie cu un cuțit cu o lamă lungă de 35 cm în abdomen. O lovitură a tăiat aorta abdominală.

Toate evenimentele s-au petrecut în stradă, iar trecătorii au rămas îngroziți. Un carabinier aflat în timpul liber a observat agresiunea și a intervenit imediat. Acesta l-a imobilizat pe italian și a cerut ajutorul unei patrule pentru a-l duce la secție.

Românca a ieșit din mașină și s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Italianul a fost arestat și carabinierii au descoperit că în anul 2014 a avut o măsură de precauție care interzicea apropierea de victimă. Românca a fost spitalizată în stare foarte grave la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d’Aragona.
Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri