Home » Români de pretutindeni » Româncă de 38 de ani înjunghiată în Italia, pe stradă, de fostul iubit italian de 64 de ani

Româncă de 38 de ani înjunghiată în Italia, pe stradă, de fostul iubit italian de 64 de ani

O româncă, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată, la Salerno, de fostul iubit italian, în vârstă de 64 de ani, la sfârșitul lunii aprilie.

Conform lastampa.it, cei doi ar fi avut o relație extraconjugală timp de 5 ani care s-a încheiat în urmă cu scurt timp. Cea care a pus punct a fost românca, iar italianul nu a putut trece peste această despărțire. Astfel, acesta ar fi urmărit-o și în momentul în care a văzut-o pe româncă cu un alt bărbat a înnebunit.

Italianul i-a urmărit cu mașina și la un moment dat i-a tăiat calea vehiculului în care se afla românca cu bărbatul. S-a dat jos de la volan, s-a îndreptat spre locul unde stătea românca, cel al pasagerului, a deschis portiera și a început să o înjunghie cu un cuțit cu o lamă lungă de 35 cm în abdomen. O lovitură a tăiat aorta abdominală.

Toate evenimentele s-au petrecut în stradă, iar trecătorii au rămas îngroziți. Un carabinier aflat în timpul liber a observat agresiunea și a intervenit imediat. Acesta l-a imobilizat pe italian și a cerut ajutorul unei patrule pentru a-l duce la secție.

Românca a ieșit din mașină și s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Italianul a fost arestat și carabinierii au descoperit că în anul 2014 a avut o măsură de precauție care interzicea apropierea de victimă. Românca a fost spitalizată în stare foarte grave la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d’Aragona.
loading...

Vezi și asta

Un bărbat şi o femeie morţi, sub TIR-ul unui şofer român care dormea în cabină, în Italia

Un bărbat şi o femeie au murit sub TIR-ul unui şofer român care dormea în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...