Home » Români de pretutindeni » Româncă de 44 de ani răpusă de o boală cruntă în Italia

Româncă de 44 de ani răpusă de o boală cruntă în Italia

Anunțul morții româncei de 44 de ani a fost publicat joi, 4 octombrie, de redacția ziarului Osimo Oggi, care a dorit să transmită condoleanțe familiei și primarului din localitatea Osimo, provincia Ancona, al cărui văr, Daniele Pugnaloni, era căsătorit cu conaționala noastră.

Claudia Teslaru avea doar 44 de ani și a fost răpusă de o boală care în ultimii ani i-a distrus ficatul, menționează sursa citată. Conaționala noastră a părăsit această lume în cursul dimineții de astăzi, 4 octombrie 2018, lăsând în urmă un soț îndurerat și un copil de numai 3 anișori, pe nume Christian.

Durere mare pentru cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Claudia, în rândul cărora decesul conaționalei noastre a lăsat un gol profund. Trupul fără viață al Claudiei a fost depus la casa funerară Re din localitatea Padiglione, de unde va fi dus în dimineața zilei de sâmbătă spre biserica Sacra Famiglia din Osimo. După aceea, Claudia Teslaru va fi înmormântată în cimitirul de pe via San Giovanni din localitate, în capela privată a familiei Pugnaloni, lângă bunica, decedată și ea de curând, a lui Daniele, soțul Claudiei.

Sincere condoleanței familiei și multă putere pentru a trece peste această durere soțului și copilului, le urează și redacția noastră.
Sursa foto: osimooggi.it

Vezi și asta

Româncă de 32 de ani arsă de vie în Italia. Concubinul italia bănuit că a dat foc casei

Violeta Mihaela Senchiu, o tânără de 32 de ani originară din România, și-a pierdut viața …