Româncă de 49 de ani reținută în Italia. A păcălit 81 de persoane cu locuri de muncă contra sumei de 500 de euro

În cursul după amiezii de vineri, 26 iunie, carabinierii din San Martino Buonalbergo, provincia Verona (Veneto), au arestat la Lavagno o femeie română în vârstă de 49 de ani. Pe numele femeii era emis un mandat de arestare european după ce a fost condamnată pentru înșelăciune la 3 ani de închisoare de Tribunalul din Cluj Napoca.

Între anii 2008 și 2011 femeia a fost în România proprietara unei agenții de recrutare de forță de muncă și în perioada respectivă a fraudat un număr de 81 de persoane cărora le-a promis, în schimbul sumei de 500 de euro, un loc de muncă în Italia. Promisiuni neonorate, pentru care femeia a fost trimisă în judecată cu acuzația de înșelăciune agravată.

Conform Verona Sera, pe data de 5 iunie a acestui an autoritatea judiciară română a emis un mandat de arestare pe numele acesteia, după ce instanța din Cluj Napoca a condamnat-o la 3 ani de închisoare pentru faptele sale.

Oprită și identificată de carabinierii italieni, femeia a refuzat să fie predată statului român. Ea a părut în fața unui judecător care a decis pentru moment ca românca să fie plasată la domiciliu forțat, cu interdicția de a părăsi locuința între orele 21:00 și 7:00.

Vezi și asta

Video: Dezastru în ultimele zile în Germania: Bilanţul creşte la 133 de morţi în urma inundațiilor

Cel puţin 160 de oameni au murit în inundaţiile care au acoperit porţiuni întregi din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *