Home » Noutăți » Româncă de 64 de ani ucisă de escroci printr-un singur telefon. Metoda Accidentul face prima victimă umană

Româncă de 64 de ani ucisă de escroci printr-un singur telefon. Metoda Accidentul face prima victimă umană

Metoda ”Accidentul”, căreia i-au căzut pradă sute de români, a ucis o româncă de 64 de ani.   Ceea ce se temea toată lumea că se poate întâmpla, s-a întâmplat, la Vaslui. O femeie de 64 de ani a murit după ce o persoană necunoscută a sunat-o şi a anunţat-o că nepotul ei a suferit un grav accident, a transmis Agerpres. 

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au declanşat o anchetă după ce o femeie a murit în urma unui apel telefonic primit în noaptea de marți spre miercuri, 17 iulie, de la o persoană necunoscută, care i-a solicitat o sumă mare de bani invocând că nepotul ei în vârstă de 16 ani a suferit un grav accident şi ”are picioarele sfărâmate”.

Cazul s-a petrecut în satul Deleni din judeţul Vaslui. Femeia a fost sunată pe telefonul fix, cu puţin înainte de miezul nopţii.

Bărbatul a anunţat-o nepotul ei, în vârstă de 16 ani, are nevoie de o operaţie de urgenţă, în caz contrar riscă să rămână paralizat.

Pentru a fi şi mai convingător, bărbatul care îi solicitase 20.000 de lei, i-a dat la telefon un alt bărbat, invocând că acesta ar fi medicul ce urmează să-i opereze nepotul. După ce i-a prezentat o situaţie dramatică a nepotului, bătrânei i s-a făcut rău.

Ea l-a chemat pe soţul ei la telefon şi, în timp ce acesta vorbea cu escrocii, femeia a ieşit afară şi s-a aşezat pe o bancă din faţa casei. La scurt timp, a căzut inconştientă. Dându-şi seama că soţiei i s-a făcut rău, bărbatul a ieşit după ea, moment în care a găsit-o fără suflare. A sunat disperat la 112 după ajutor.

Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai reuşit să facă nimic pentru salvarea femeii. Miercuri dimineaţă, rudele femeii au mers la Poliţie şi au depus o plângere şi vor ca vinovatul să fie prins, pentru ca nimeni să nu mai treaca prin aşa ceva.

Localnicii spun că o altă familie din satul Deleni a primit un telefon similar, însă în curte cu bătrânii respectivi se afla şi fiul lor, care şi-a dat seama că este vorba de o înşelătorie şi le-a închis telefonul escrocilor.

vivacredit.ro

Vezi și asta

Român din Marea Britanie, întors în concediu în România, bătut și umilit de polițiștii români

Un bărbat din Cluj care locuiește de câțiva ani în Marea Britanie susține că a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro