Home » Români de pretutindeni » Românul din Italia dispărut de la locul de muncă a fost găsit mort într-un canal cu apă

Românul din Italia dispărut de la locul de muncă a fost găsit mort într-un canal cu apă

Ioan Savu, românul în vârstă de 55 de ani dispărut în circumstanțe misterioase luni seara, a fost găsit mort vineri, 22 noiembrie,  într-un canal de scurgere, între localitățile Portalbera și San Cipriano Po, provincia Pavia, din Lombardia. Trupul neînsuflețit a fost găsit de pompierii și carabinierii implicați în căutarea bărbatului român a cărui dispariție a fost semnalată de soția și de fiul său.

Ioan Savu era rezident de mai bine de 10 ani la Canneto Pavese și lucra ca paznic la o companie de logistică din Stradella. Era dat dispărut din seara zilei de luni 18 noiembrie, când urma să-și termine schimbul de lucru la ora 19:00, dar după ora 18:00 nimeni nu îl mai văzuse. Telefonul său mobil a fost găsit pe birou, în ghereta bărbatului român, iar mașina, un Volkswagen, a rămas cu portiera deschisă în parcarea unității.

După primele reconstituiri, autoritățile italiene au declarat că Ioan Savu ar fi căzut în canalul cu apă în mod accidental, după ce s-a simțit rău, și apoi a fost târât de curent până la locul unde a ieșit suprafață. Tele Pavia susține că bărbatul român ar fi avut probleme grave de sănătate în ultimii ani.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauza morții și împrejurările în care aceasta a avut loc.

Vezi și asta

Au fost prelungite restricțiile pentru românii din UK, cei care se întorc în România intră în izolare. NU se reiau zborurile

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis luni,29 iunie,  menținerea valabilității listei cu țări pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *