Home » Români de pretutindeni » Românul omorât ieri de un camion în Italia a lăsat în urmă o soție însărcinată și o fetiță de doi ani
Imagine de la locul accidentului publicată de presa italiana

Românul omorât ieri de un camion în Italia a lăsat în urmă o soție însărcinată și o fetiță de doi ani

Un sfârșit tragic ieri, 5 octombrie, pentru un român care s-a oprit pe marginea unei șosele din Italia în așteptarea serviciului de asistență stradală după ce furgoneta pe care o conducea a avut o pană. A fost lovit mortal de un camion, de-a lungul șoselei de centură a provincialei 234, în dreptul localității Codogno, provincia Lodi din Lombardia.

Publicația Notizie.it a făcut astăzi publică identitatea românului de 36 de ani care se numea Marian Pascu și era rezident în zona Brescia. Drama românului este cu atât mai mare cu cât a lăsat în urmă o soție însărcinată și o fetiță de aproape doi ani. Conform informațiilor primite de la o cunoștință a românului, la momentul accidentului soția sa era internată în spital deoarece are sarcina cu risc. Marian era de loc din Craiova. 

Vă reamintim că românul în vârstă de 36 de ani a fost lovit în plin de un camion al cărui șofer nu a observat prezența conaționalului nostru pe carosabil.

Impactul a fost extrem de violent și șoferul român a fost practic aruncat dincolo de bara de protecție a șoselei. Echipajele medicale de la 118 nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta, șoferul român a decedat pe loc. Traficul de-a lungul șoselei de centură a fost parțial închis.

Conform notizie.it poliția a deschis o anchetă în acest caz deoarece singurul martor al tragediei a fost tocmai șoferul camionului care l-a lovit mortal pe român.
Vezi și asta

Afară țânțari, în țară bondari. Fițele românilor întorși din diaspora

Mulți dintre conaționalii noștri, plecați la muncă în străinătate, au stârnit antipatie în rândul prietenilor și …