Home » Români de pretutindeni » S-a întors de la muncă din străinătate însărcinată și și-a aruncat copilul nou născut în WC

S-a întors de la muncă din străinătate însărcinată și și-a aruncat copilul nou născut în WC

O tânără din judeţul Botoşani este anchetată de procurori pentru pruncucidere, după ce, vineri, 9 august, şi-a aruncat copilul nou-născut în WC-ul din curte

Mihaela L., de 20 de ani din satul Negreni, județul Botoșani, locuiește în casa iubitul său din satul Sîrbi, a transmis  Botoşani News. Potrivit primelor date, femeia s-a întors însărcinată din Germania, unde a fost plecată pentru puţin timp la muncă. Iubitul acesteia nu ştia nimic de sarcină.

Vineri, femeia a născut acasă, pe ascuns, apoi a aruncat copilul în toaletă. Se pare că femeia a apelat la acest gest oribil pentru a ascunde o infidelitate. Nașterea i-a provocat o gravă hemoragie. A pierdut foarte mult sânge şi s-a simţit rău. Când iubitul ei a văzut-o plină de sânge, a rămas şocat. A dus-o la spital, unde femeia a fost internată în stare gravă.

Când şi-au dat seama ce se întâmplă, medicii au anunţat Poliţia. Atunci când au scos pruncul mort din wc, oamenii legii au văzut că avea urme de violenţă pe corp. A fost deschisă o anchetă pentru pruncucidere.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește măsura carantinării pentru cetățenii care vin din România și după data de 31 iulie

Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a anunțat în urmă cu câteva minute pe pagina …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20