Home » Români de pretutindeni » S-a întors de la muncă din străinătate însărcinată și și-a aruncat copilul nou născut în WC

S-a întors de la muncă din străinătate însărcinată și și-a aruncat copilul nou născut în WC

O tânără din judeţul Botoşani este anchetată de procurori pentru pruncucidere, după ce, vineri, 9 august, şi-a aruncat copilul nou-născut în WC-ul din curte

Mihaela L., de 20 de ani din satul Negreni, județul Botoșani, locuiește în casa iubitul său din satul Sîrbi, a transmis  Botoşani News. Potrivit primelor date, femeia s-a întors însărcinată din Germania, unde a fost plecată pentru puţin timp la muncă. Iubitul acesteia nu ştia nimic de sarcină.

Vineri, femeia a născut acasă, pe ascuns, apoi a aruncat copilul în toaletă. Se pare că femeia a apelat la acest gest oribil pentru a ascunde o infidelitate. Nașterea i-a provocat o gravă hemoragie. A pierdut foarte mult sânge şi s-a simţit rău. Când iubitul ei a văzut-o plină de sânge, a rămas şocat. A dus-o la spital, unde femeia a fost internată în stare gravă.

Când şi-au dat seama ce se întâmplă, medicii au anunţat Poliţia. Atunci când au scos pruncul mort din wc, oamenii legii au văzut că avea urme de violenţă pe corp. A fost deschisă o anchetă pentru pruncucidere.

vivacredit.ro

Vezi și asta

Șapte români răniți în Germania, în urma unei bătăi generale. Patru au fost înjunghiați

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro