Home » Noutăți » Sfârșit tragic ieri după amiază pentru un șofer român de camion. A oprit să ajute dar a fost ucis pe banda de urgență

Sfârșit tragic ieri după amiază pentru un șofer român de camion. A oprit să ajute dar a fost ucis pe banda de urgență

Un șofer de d ecamion care a oprit să ajute un grup de șoferi a murit lovit de un autobuz pe banda de urgență a autostrăzii A4, sâmbătă 15 iunie, a transmis DIGI 24.

Un bărbat de 53 de ani a murit pe breteaua Autostrada A4, sâmbătă după amiază, după ce a fost lovit de un autocar care circula spre Ovidiu. Traficul în zonă este oprit la această oră.

Victima era şofer pe un camion care oprise să-i ajute pe alţi conducători auto care aveau probleme la maşină. În momentul în care s-a dus să ia un compresor a fost lovit de un autobuz al cărui şofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4, la kilometrul 2 (aproape de oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa).

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi şi ai Serviciului Rutier Constanţa, a fost identificat şoferul care a produs accidentul rutier mortal de pe A4.

Vezi și asta

Grav accident aseară în Botoșani. Bărbatul care a produs întregul carnagiu făcea live la volan pe Facebook!

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 22:45, la intersecţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *