Home » Români de pretutindeni » Șofer român de camion rănit grav în Italia. A fost lovit de propria semiremorcă

Șofer român de camion rănit grav în Italia. A fost lovit de propria semiremorcă

Un șofer român în vârstă de 36 de ani este victima unui grav accident de muncă la Rivalta Scrivia, în provincia Alessandria. Bărbatul a fost târât sub semiremorca de la camionul pe care îl conducea și a fost transportat de urgență la spitalul din Alessandria în urma rănilor grave pe care le-a suferit, a transmis publicația italiană La Stampa.

Accidentul a avut loc luni, 6 mai, la depozitul Interporto din Rivalta Scrivia. În jurul orei 13:30, bărbatul român cu inițialele J.S., rezident la Napoli, ar fi desprins semiremorca autoarticulatului său, iar aceasta, aflându-se într-un punct ușor înclinat, a început să alunece la vale prinzându-l pe șofer dedesubt.

În baza informațiilor inițiale, se pare că șoferul nu a asigurat frânarea corespunzătoare a semiremorcii în faza de staționare.

Dinamica accidentului este în atenția Poliției Municipale din Tortona și celor de la Spresal. La fața locului a intervenit personalul medical de la 118 care i-a acordat primul ajutor bărbatului român și l-a transportat în cod roșu la spitalul din Alessandria.
Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro