Home » Noutăți » Șofer român de TIR, de 46 de ani, găsit mort în cabină, în Belgia

Șofer român de TIR, de 46 de ani, găsit mort în cabină, în Belgia

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, într-o parcare din Belgia. Poliţia tratează decesul românului ca „moarte suspectă” a transmis publicația belgiana hln.be.

Un şofer roman în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort, luni dimineață, 20 mai 2019. în cabina camionului său. Camionul a fost parcat în Sint-Jacobsveldweg, în Wommelgem, lângă compania de transport Scanfor.

Angajatorul românului a încercat în zadar să comunice cu șoferul său. Apoi a sunat la Scanfor pentru a vedea dacă șoferul a sosit la companie, unde avea de prelua to încărcăturp. Un angajat a mers în parcare, a descoperit camionul şi l-a găsit pe român mort în cabină, mai transmite hln.be.

Poliția din zona Minos a izolat perimetrul din jurul camionului şi un doctor a examinat cadravul. Pentru moment, poliţia a deschis o anchetă de moarte suspectă. Cu toate acestea, nu există indicii că alte persoane ar fi fost implicate în moartea şoferului român.

decathlon.ro

Vezi și asta

Grav accident în Tulcea, transmis pe Facebook. Un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de 3 ani și pe bunica acestuia intrând în curtea unei case

Un grav accident s-a produs în județul Tulcea, unde un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decathlon.ro