Home » Uncategorized » Șofer român de TIR, întors din Italia, internat la secția de infecțioase a Spitalului Județean Alba. Prezintă febră și dureri musculare

Șofer român de TIR, întors din Italia, internat la secția de infecțioase a Spitalului Județean Alba. Prezintă febră și dureri musculare

Un nou suspect de coronavirus a fost transportat marți, 10 martie, cu izoleta, la secția de infecțioase a Spitalului județean Alba Iulia transmite publicația Ziarul Unirea.

Este vorba despre un șofer de tir 36 ani, domiciliu Alba Iulia, întors în 07.03 din nordul Italiei, care a sunat la 112, acuzând febră și dureri musculare. Bărbatul a fost transportat cu izoleta la infecțioase, unde i se vor recolta probe și vor fi trimise la Cluj Napoca pentru investigații.

Persoana nu era luată în evidență, fiind șofer de tir, dar se pare că a stat de când a venit din Italia în izolare cu familia. Pacientul a fost ridicat de echipajul SMURD de la domiciliu, din cartierul Ampoi 3. Vezi mai jos imagini de la preluarea pacientului:

horacredit.ro/

Vezi și asta

Românca ucisă de soț, în Spania, cu lovituri de ciocan în cap, victima unei „crime din compasiune”

Românca ucisă de soț, în Spania, cu lovituri de ciocan în cap, a fost victima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20