Home » Români de pretutindeni » Șofer român de TIR mort în Spania. A fost lovit pe banda de urgență
Tânăr şofer român de TIR spulberat de o maşină în Spania, verifica o defecţiune la camion © Facebook

Șofer român de TIR mort în Spania. A fost lovit pe banda de urgență

Un tânăr şofer român de TIR a murit spulberat de o maşină în Spania, în timp ce verifica o defecţiune la camionul pe care-l oprise pe banda de urgenţă transmite ultimahora.es. Ionuţ era din Brăila.

Un şofer român în vârstă de 31 de ani a murit joi, 14 noiembrie, la Madrid, după ce a fost lovit de un autoturism, după ce a coborât din cabina camionului pe care-l conducea.

Românul circula cu TIR-ul pe R-3 şi la kilometrul 4 a auzit un zgomot ciudat şi a scos camionul de pe şosea, ca să verifice ce se aude. A coborât din cabină şi în acel moment un autoturism l-a lovit în plin. Salvatorii l-au gsit în stop cardio respirator şi nu au mai putut face nimic pentru el, deşi au încercat să îl resusciteze 40 de minute, scrie ultimahora.es.

Conform debrăila.ro, şoferul român mort la Madrid se numeşte Ionuţ şi era stabilit de mai mulţi ani în Spania, fiind căsătorit. Era tatăl unui băieţel de doar 9 luni şi soţia lui a scris un mesaj cutremurător pe Facebook: „Drum bun, sufletul meu, mami si baiatul te iubesc enorm, sa ai grija de noi de acolo de sus, ingerul nostru pazitor.”

Vezi mai jos imagini de la locul tragediei publicate de presa spaniola:

loading...

Vezi și asta

Român căutat în toată Italia, după ce și-a bătut iubita cu un butoi și apoi a dat foc casei

Un român în vârstă de 59 de ani este căutat în toată Italia după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...