Home » Noutăți » Șofer român de TIR prins cu 21 de kilograme de cocaină în Marea Britanie

Șofer român de TIR prins cu 21 de kilograme de cocaină în Marea Britanie

Un șofer de tir român a fost depistat, în Portul Hull din Marea Britanie, cu o încărcătură de cocaină de 21 de kilograme, care valora 1,7 milioane de lire sterline.

Mihai Ciceu, în vârstă de 34 de ani, a pledat vinovat, pe 24 ianuarie, la Curtea Magistraților din Hull, pentru contrabandă de droguri din Clasa A. Potrivit Hull Live, polițiștii de frontieră au descoperit 21 de kilograme de cocaină ascunse sub o încărcătură de lemn, într-un camion înmatriculat în România, care sosise pe un feribot din Zeebrugge, Belgia.

Drogurile au fost descoperite miercuri, 22 ianuarie, iar Ciceu urmează să fie condamnat la Curtea Coroanei din Hull pe 21 februarie.

„Ofițerii Poliției de Frontieră sunt în linia întâi a luptei pentru a ține drogurile în afara țării”, a declarat directorul asistent al Poliției de Frontieră, Nick Ward.

„Valoarea estimată de stradă a acestei cantități de cocaină ar fi fost în jur de 1,7 milioane lire sterline și, făcând această captură, am avut un impact considerabil în profiturile infractorilor implicați”, a mai spus aceasta.

În fiecare an, la frontiera Marii Britanii au loc capturi de droguri ce valorează sute de milioane de lire sterline.

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

950 de oameni au murit într-o singură zi de coronavirus, în Spania. Situația critică în care se află sistemul medical

950 de oameni au murit într-o singură zi de Covid-19 în Spania. Este cel mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro