Home » Români de pretutindeni » Sofer român de TIR și soția sa condamnați pentru furt în Germania

Sofer român de TIR și soția sa condamnați pentru furt în Germania

Un şofer român de TIR şi soţia lui au făcut un jaf de zeci de mii de euro, din coletele pe care le transportau în Germania. Bărbatul era angajat al unei firme de curierat şi transporta containere cu pachete, iar soţia lui mergea cu el în curse, a transmis publicația germana Dorstener Zeitung,

Un şofer român de TIR şi soţia lui au furat 200 de colete trimise sau destinate centrului Dorsten DHL . Românii au furat doar produse de marcă: smartphone-uri scumpe, aparate electrocasnice de înaltă calitate, cosmetice, sau ceasuri foarte scumpe.

Cei doi rupeau sigiliile containerelor cu colete pe care le transporta bărbatul şi au produs pagube de zeci de mii de euro, începând cu luna spetembrie a anului trecut. Clienţii care achiziţionaseră produsele pe internet au făcut reclamaţii când s-au trezit fără ele, iar firma a achitat toate daunele.

Miercuri, cei doi români au fost condamnaţi de un tribunal din Dorsten, prezentând detaliile jafului în faţa judecătorului. Procuratura a arătat că şoferul român lucra de 4 ani la DHL, pe un camion care transporta containere de colete între diferite sedii ale firmei.

Din sepetembrie 2018 a început să umble la containere. În două rânduri el a luat-o în cursă pe soţia sa. Aceasta umbla la colete, le sustrăgea din container şi apoi marfa furată a fos tdusă acasă. Se foloseau de un cuţit de bucătorie, susţine avocatul românilor.

Din spetembrie 2018 a început să umble la containere. În două rânduri el a luat-o în cursă pe soţia sa. Aceasta umbla la colete, le sustrăgea din container şi apoi marfa furată a fos tdusă acasă. Se foloseau de un cuţit de bucătorie, susţine avocatul românilor.

Poliţia a găsit multe dintre mărfuri în apartamentul hoţilor, le-a confiscat, dar la tribunal românii le-au cerut înapoi, susţinând că sunt ale lor.

E interesant faptul că după descoperirea jafului, românul a continuat să lucreze ca şofer la aceeaşi firmă, dar nu a mai fost primit în sediul din Dorsten. El şi soţia lui au spus judecătorului că au început să fure pentru că acumulaseră datorii de 20.000 de euro şi nu ştiau cum să le mai achite.

Tribunalul i-a condamnat pe cei doi, pe femeie la un an cu suspendare, pe bărbat la 20 de luni cu suspendare.

elefant.ro%20

Vezi și asta

Italia: Român de 30 de ani se prăbușește și moare pe stradă. Un copil a rămas orfan

Un român cu vârsta de aproximativ 30 de ani a murit în seara zilei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

elefant.ro%20