Tânără româncă de 29 de ani a ales să-și curme viața într-un mod brutal

Tragedie imensă pentru o familie din Arad. O tânără, de numai 28 de ani, a ales să își încheie socotelile cu viața într-un mod brutal. 

O tânără s-a folosit de un cablu electric pe care l-a pus în jurul gâtului și pe care la legat de bibliotecă în imobilul unde a fost găsită abia luni dimineață în jurul orei 10:00, când a și fost solicitat la numărul unic de urgență 112 intervenția unui echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

 Prietenii tinerei, care sunt practic șocați de gestul ei, declară pe site-urile de socializare că „nimic nu anunța acest gest”, dar și că în seara de dinaintea acestui act ar fi ieșit cu ei în oraș.

„Momentul în care echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad a ajuns la domiciliul tinerei, pe trupul victimei se instalase deja rigiditatea cadaverică, semn că tânăra a murit de câteva ore bune. Echipajul medical nu a avut altceva de făcut decât să constate decesul. Cel mai probabil victima s-a sinucis pe parcursul nopții. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

„În acest moment am început urmărirea penală in rem. Verificăm sub aspectul săvârșirii infracțiunii 191 Cod Penal. În acest moment se efectuează autopsierea cadavrului, urmând ca medicul legist să ne comunice cauza morții tinerei”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, procurorul criminalist Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri