Home » Români de pretutindeni » Tragedie în Italia: Român înecat într-o piscină.Gabriel avea 17 ani

Tragedie în Italia: Român înecat într-o piscină.Gabriel avea 17 ani

O adevărată tragedie  a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 8 iunie 2018, în localitatea italiană Torano Scalo din provincia Cosenza, unde un tânăr român de numai 17 ani a murit prin înecare, în timp ce se afla la o piscină dintr-o structură turistică din zonă, relatează agenția italiană de presă ANSA.

Potrivit unei prime reconstituiri din partea carabinierilor, tânărul nostru conațional, care se numea Gabriel Cazaciuc, se afla la piscină cu câțiva prieteni pentru a petrece câteva ore de relaxare, când a avut loc tragedia. Din motive încă necunoscute, se presupune că Gabriel s-a simțit rău când se afla în apă, ceea ce a dus la decesul prin înecare, în ciuda faptului că prietenii săi și salvamarul structurii turistice au intervenit imediat.

La fața locului au sosit imediat atât o ambulanță, cât și un elicopter care a decolat de la Lamezia, dar pentru tânărul român de 17 ani nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se constate decesul, mai scrie sursa citată. Procurorul Giuseppe Cava a dispus executarea autopsiei pentru a se afla cu exactitate cauza decesului.

Gabriel Cazaciuc era rezident de mulți ani în Italia, alături de mama sa, și era elev la Institutul Tehnic Industrial din Bisignano.

Vezi și asta

Șofer român de TIR surprins de bariera de cale ferată în Germania. A primit amendă 700 de euro

Un şofer român a rămas cu TIR-ul pe calea ferată, în Germania, blocat de bariera …