Home » Români de pretutindeni » Tragedie în Italia. Un român de 47 de ani a murit, chiar de ziua lui, într-un accident rutier

Tragedie în Italia. Un român de 47 de ani a murit, chiar de ziua lui, într-un accident rutier

Din păcate încă o dramă a lovit comunitatea românească di Italia. Doi români, tată și fiu, au fost implicați astăzi, duminică 1 aprilie,  într-un grav accident cu motocicleta pe care călătoreau. Tatăl, care a împlinit 47 de ani chiar astăzi, a murit pe loc, fiul, de 22 de ani a fost grav rănit și trasportat de urgență la spital, relatează La Repubblica.

Cei doi români, rezidenți la Alessandria (Piemonte), călătoreau pe o Yamaha Fazer 600. Accidentul a avut loc în Novi Ligure pe strada Bosco Marengo, cu puțin timp înainte de ora 17:30, între stația Ilva și poarta de intrare a companiei Gamondio. Tatăl, care conducea motocicleta, a murit pe loc, ca urmare a leziunilor grave în timp ce fiul său de 22 de ani a fost transportat în cod galben la spitalul San Giacomo.

Din motive încă necunoscute, tatăl a pierdut brusc controlul motocicletei, fiind aruncat împreună cu fiul său de pe aceasta. Motocicleta a continuat să ruleze pentru aproximativ încă o sută de metri, în timp ce tatăl a fost aruncat  într-un stâlp de electricitate și ucis din cauza impactului puternic. Fiul a căzut pe carosabil suferind mai multe răni dar viața sa nu ar fi mai fi în pericol, au precizat medicii italieni pentru publicația mai sus citată.

 
loading...

Vezi și asta

Român mort ieri în Italia, în urma unui tragic accident de circulație

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică 8 decembrie, în Sambucetole di Amelia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...