Home » Români de pretutindeni » Tragedie în Italia. Un tânăr român de 20 de ani a murit sub ochii fratelui său

Tragedie în Italia. Un tânăr român de 20 de ani a murit sub ochii fratelui său

O adevărată tragedie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 23 iunie 2019, în gara de tren a localității italiene Nettuno, de lângă Roma, unde un tânăr român și-a pierdut viața în urma a ceea ce trebuia să fie un joc, a relatat publicația italiasera.it.

Florin Cercel avea numai 20 de ani și era un tânăr român foarte bine integrat în comunitatea din Nettuno, unde locuia cu familia sa. În seara zilei de sâmbătă a ieșit cu fratele său de 16 ani și alți trei prieteni la o bere în oraș și trebuia să fie o seară distractivă, dar s-a transformat în tragedie după numai câteva ore.

După miezul nopții, cei cinci prieteni au ajuns la gara de tren din localitate, iar Florin, în spirit de joacă, a decis să se urce pe acoperișul unui tren. Din nefericire, contactul cu pantograful (dispozitivul care face legătura între tren și cablurile de curent) l-a electrocutat pe tânărul nostru conațional, aruncându-l la pământ și lăsându-l fără suflare sub privirea neputincioasă a fratelui său.

În zadar au încercat să-l resusciteze, mai întâi prietenii, apoi cei de pe ambulanța chemată la locul tragediei; viața lui Florin nu a mai putut fi salvată. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morgă în așteptarea unei decizii din partea procuraturii.

„Băusem puțin, era doar o joacă și s-a terminat cu o tragedie”, au declarat prietenii lui Florin în fața anchetatorilor.

Carabinierii care investighează cazul au preluat imaginile de pe camerele video de supraveghere din gară pentru a reconstrui cu exactitate dinamica faptelor

loading...

Vezi și asta

Trei români arestați în Spania pentru exoloatarea unui alt român. Îl obligau să cerșească 18 ore pe zi

Trei români au fost arestaţi la Barcelona, în Spania, după ce au fost acuzaţi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...