Home » Români de pretutindeni » Tragedie pentru o familie de români în Germania. Și-a ucis din greșeală soția și fiul de 4 ani

Tragedie pentru o familie de români în Germania. Și-a ucis din greșeală soția și fiul de 4 ani

Un tânăr din România a provocat un accident rutier extrem de grav în Germania, în urma căruia și-a ucis soția și fiul de 4 ani.

Românul de 20 de ani a provocat accidentul în apropiere de Dortmund, la finalul săptămânii trecute. Aflat la volanul unui autoturism de lux, tânărul a făcut o depășire periculoasă, a pierdut controlul și a intrat cu viteză cu mașina într-un copac de la marginea drumului, potrivit rp-online.de.

Fiul tânărului, în vârstă de 4 ani, a murit pe loc în urma impactului. Soția lui, de 20 de ani, a fost preluată de o ambulanță, dar a murit în scurt timp la spital.

În mașină se mai afla și cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță de doar doi ani, care este în stare gravă la spital. Șoferul este, de asemenea, în stare foarte gravă la spital, iar medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării lui.

Potrivit anchetatorilor, mama și cei doi copii se aflau pe bancheta din spate a mașinii, cei mici fiind puși în scaune speciale. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană:

Vezi și asta

Italianul care a împușcat-o pe Mihaela a fost crescut într-o sectă, abuzurile sexuale erau ceva normal

Detalii înfiorătoare ies la iveală din trecutul militarului italian care a executat-o pe Mihaela în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *