Home » Români de pretutindeni » Tragedie pentru o fetiță româncă de 11 ani în Spania. A murit iar prietena ei de 10 ani este în stare gravă

Tragedie pentru o fetiță româncă de 11 ani în Spania. A murit iar prietena ei de 10 ani este în stare gravă

O fetiţă în vârstă de 11 ani din România s-a înecat în apele lacului Trasona din nordul Spaniei, iar prietena ei în vârstă de 10 ani este internată în stare gravă la spital. Cele două copile se aflau la o petrecere aniversară, când una dintre ele a alunecat în apă, iar cealaltă a sărit să o salveze, a relatat Adevărul care citează presa spaniolă.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, 3 iulie,  în zona de agrement ​​Los Gavitos din Corvera, provincia Asturia, când cele două fete participau alături de familiile lor la sărbătorirea unei zile de naştere.

Ele s-au apropiat de marginea lacului, dar a alunecat şi a căzut. Cealaltă a sărit să o scoată, dar nu a mai putut să iasă. Cele două victime au fost scoase din apă de un pensionar, fost membru al forţei spaniole de jandarmerie, care practica canotajul pe lac. 

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Universitar Central din Asturia (HUCA), unde fetiţa de 11 ani a decedat trei zile mai târziu, sâmbătă, 6 iulie.  

Cea de-a doua victimă este în continuare la terapie intensivă, în stare gravă.

Cu patru zile în urmă, un pescar, tot român, a murit înecat în aceeaşi zonă. 

Vezi și asta

O româncă și soțul ei, șoferi de TIR în Spania, nu mai trec de șase săptămâni pe acasă de teamă să nu-și infecteze copii

O șoferiță româncă de TIR face curse în Italia și nu a mai dat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *