Home » Noutăți » Tragedie pentru tânără româncă în Italia

Tragedie pentru tânără româncă în Italia

„Muncitoare neobosită și solară”, scrie ziarul italian La Nazione despre Filoteea Furdui, o tânără româncă de numai 22 de ani care și-a pierdut viața într-un accident cu mașina produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14 septembrie 2019, în localitatea Fiorenzuola d’Arda din provincia Piacenza.

Conaționala noastră se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Lupo și circula pe strada Degli Orsi din localitate atunci când, din motive necunoscute încă, a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina într-un canal. Impactul cu peretele de pământ al canalului a fost foarte puternic și i-a provocat răni foarte grave, iar faptul că nimeni nu a mai trecut prin acea zonă timp de ore întregi probabil i-a lăsat și mai puține șanse de a supraviețui.

Mașina, cu trupul fără viață al tinerei românce în ea, a fost găsită în jurul orei 8:00 dimineața de către un trecător care se îndrepta spre una dintre societățile agricole din zonă. Bărbatul a chemat imediat o ambulanță și personalul medical de la spitalul din Fiorenzuola a încercat să o resusciteze la locul accidentului, între timp fiind solicitat și un elicopter medical la fața locului.

Din păcate, pentru tânăra româncă de numai 22 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată. Rănile suferite la față și în zona toracelui au fost prea grave și i-au provocat decesul. Autoritățile investighează acum circumstanțele în care a avut loc tragedia pentru a înțelege cu precizie dinamica accidentului.

Filoteea era rezidentă în Fiorenzuola d’Arda de mai mulți ani și lucra la o brutărie din Alseno, o localitate învecinată. Mama tinerei românce, Elena și fratele său, Alex cu soția sa, locuiesc și ei în Fiorenzuola, fiind o familie unită. Cei care o cunoșteau pe Filoteea spun despre ea că era o persoană solară, muncitoare și care iubea viața. Pe lângă mama și fratele fetei, îngenuncheați de durere în aceste zile, tânăra româncă lasă în urma sa și un iubit îndurerat, Gianluca Leni, mai precizează sursa citată. Vezi mai jos o imagine de la locul accidentului:

Vezi și asta

O asistentă româncă de 27 de ani şi bebeluşul ei au murit la spital în ziua naşterii

O anchetă a fost deschisă după ce o mamă de 27 de ani şi bebeluşul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *