Home » Români de pretutindeni » Un chinez care a violat o româncă în Italia bătut de tatăl și fratele victimei

Un chinez care a violat o româncă în Italia bătut de tatăl și fratele victimei

Un bărbat chinez în vârstă de 31 de ani a fost denunțat în stare libertate de carabinieri acuzat că a violat o tânără româncă de 18 ani, colegă cu el într-un restaurant chinezesc din cartierul Forcellini din Padova. Fata a povestit apoi familiei cele întâmplate, iar tatăl și fratele ei s-au dus peste chinez la restaurant să o răzbune, fiind astfel denunțați și ei pentru vătămare corporală voluntară transmite publicația italiană Padova Oggi.

Potrivit Padova Oggi, carabinierii au reconstituit cele întâmplate în zilele de 5 și 6 ianuarie 2020 când a avut loc atât violul asupra conaționalei noastre, cât și agresiunea asupra bărbatului chinez care lucrează ca bucătar în acel restaurant. Totul a început în ziua de 5 ianuarie când bucătarul a invitat-o pe colega sa de origine română acasă la el și, odată ajunși acolo, a forțat-o să întrețină un raport sexual cu el.

Tânăra s-a întors apoi acasă, dar nu le-a spus nimic părinților în acea seară. A doua zi însă fata a izbucnit în lacrimi și le-a povestit prin ce a trecut cu o zi înainte, iar tatăl și fratele tinerei, în vârstă de 37, respectiv 16 ani, au dat buzna în restaurant pentru a-l agresa pe bucătarul chinez.

La fața locului a fost cerută intervenția carabinierilor care au constatat că tatăl și fratele victimei au agresat atât violatorul, care a avut nevoie de 5 zile de recuperare medicală, cât și un client al restaurantului care a intervenit pentru a calma spiritele. Militarii i-au denunțat în stare de libertate pe cei doi români pentru vătămare corporală, iar la terminarea investigațiilor l-au denunțat și pe bărbatul chinez pentru viol.

Vezi și asta

Româncă de 25 de ani ucisă de soțul italian în Germania. Avea un copil de un an și opt luni

Cristina Vișan, o tânără mamă în vârstă de numai 25 de ani și originară din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *