Home » Noutăți » Un cunoscut scriitor român susține că a fost bătut de țigani la Bruxelles

Un cunoscut scriitor român susține că a fost bătut de țigani la Bruxelles

Dan Alexe, autor al bestseller-ului „Dacopatia și alte rătăciri românești”, s-a batut cu un grup de țigani în Bruxelles pentru a-și apăra bunurile. „România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”, a scris  Alexe pe pagina sa personală de facebook și a postat o poză în care apare lovit la nivelul feței, ieri 12 septembrie 2017.

„Silent movie…

În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi. România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc.

Tocmai am aflat, participând la montajul sonor al unui film, că cel mai bun sunet pentru un pumn în față, la cinema, este să înregistrezi plesnind, într-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masă de lemn. Profesioniștii spun că doar aia sună ca un pumn în față.

Acum, uitați cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn în față de fapt nu sună a nimic. M-am bătut cu niște țigani la miezul nopții în Bruxelles acum câteva nopți. Tânjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am mușcat de față. Am salvat computerul, în care scriu acum. Țiganii au fugit. M-am bătut urât. Să nu uităm că puteam fi în metroul Maelbeek anul trecut când s-au aruncat ăia în aer. Între timp, mi s-a propus să joc în Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns.”, a relatat  Alexe, pe pagina sa de socializare.

 

Vezi și asta

Durere fără margini, într-o familie din Timiş! Un tânăr de 22 de ani şi-a pus capăt zilelor, chiar de Revelion

Momente cumplite pentru familia unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Saravale, judeţul Timiş.Tânărul …