Un român a fost bătut crunt la petrecerea burlacilor şi a fost nevoit să amâne nunta. Viitorul mire a rămas fără un rinichi

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Rovinari, judeţul Gorj, a rămas fără un rinichi, în urma unui scandal petrecut în urmă cu câteva zile într-un bar din Petroşani. Tânărul urma să se căsătorească, dar a fost nevoit să-şi amâne şi nunta a relatat Adevărul.

Adrian Minciună se afla într-un bar din Petroşani împreună cu doi prieteni. Minciună sărbătorea „Petrecerea burlacilor“, urmând să se căsătorească a doua zi. La un moment dat, s-a iscat un scandal, pe fondul consumului de alcool, între grupul de petrecăreţi gorjeni şi un bodyguard al barului.

Cele două tabere s-au lovit reciproc, însă tânărul din Rovinari a ajuns în stare gravă la spital. Starea lui Adrian Minciună s-a agravat, iar medicii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i extirpa un rinichi. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani spun că gorjeanul are nevoie de 35-40 de îngrijiri medicale.

„Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei. Şi-au aplicat lovituri reciproce. I s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a spus Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Agresorul ar putea să ajungă în arest

Şi prietenii mirelui au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bodyguardul Vasile Andrei Hegheş a fost reţinut şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de vătămare corporală gravă, dar este posibil ca încadrarea juridică să fie schimbată n tentantivă de omor.

Viitorul mire a postat pe Facebook un mesaj în care anunţat că nunta se amână: „Dorim să anunţăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulţumim pentru că sunteţi lângă noi şi ne sprijiniţi, dar vă rugam să ne acordaţi un timp de linişte, după care vă vom căuta noi”.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri