Home » Români de pretutindeni » Un român a fost bătut și sechestrat în Italia. Carabinierii i-au arestat pe agresori, dar și pe conaționalul nostru!

Un român a fost bătut și sechestrat în Italia. Carabinierii i-au arestat pe agresori, dar și pe conaționalul nostru!

Un român în vârstă de 30 de ani, stabilit în Italia, a fost răpit și bătut de doi italieni. Aceștia l-au bănuit că le-a furat o foarfecă electrică folosită pentru curățirea pomilor. Totul s-a întâmplat în localitatea Ribera, în provincia Agrigento, a transmis sâmbătă, 16 martie, La Repubblica.

F.V., în vârstă de 34 ani, și T.G., în vârstă de 27 de ani, s-au dus la locuința românului pe care l-au bănuit de furt, l-au amenințat cu un cuțit și l-au obligat să intre în mașina lor, a notat rotalianul.com.

Cele întâmplate nu au trecut neobservate de trecători, care au sunat imediat la 112 pentru a semnala violențele celor doi italieni. O patrulă a carabinierilor a sosit în scurt timp la locuința bărbatului român și au dat start căutărilor în întregul cartier pentru a-i găsi pe agresorii care îl țineau sechestrat. Nu a durat mult până când carabinierii au reușit să găsească mașina în care bărbații italieni și cel român se aflau și după o scurtă urmărire au blocat autovehiculul.

Atât cei doi agresori italieni, cât și bărbatul român au fost interogați.În locuința bărbatului român, carabinierii au găsit într-adevăr instrumentul furat și acesta a fost denunțat pentru infracțiunea de furt. Agricultorii italieni care l-au agresat au fost puși sub arest la domiciliu, fiind acuzați de sechestru de persoană.

Vezi și asta

Doi români au reușit să fure aproape un milion de lire în Marea Britanie

Doi români au pus la punct o escrocherie de peste un milion de lire sterline, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *