Un român gelos și-a ucis soția în Germania: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”

Un român în vârstă de 41 de ani este judecat pentru omor la Tribunalul districtual din Bonn pentru că, la finalul anului trecut, și-a înjunghiat soția, în localitatea Waldbröl, landul Renania de Nord-Westfalia.

Cei doi erau căsătoriți de opt ani și se aflau în Germania în căutarea unui trai mai bun. Treptat, relația lor s-a deteriorat, iar femeia s-a îndrăgostit de unul dintre colegii de muncă de-ai soțului ei și a vrut să divorțeze. Gelos, bărbatul și-a ucis cu bestialitate nevasta, la data de 26 noiembrie 2019.

Acesta i-a aplicat femeii 18 lovituri de cuțit în gât. Bărbatul și-a mărturisit fapta, după ce bunica sa, care l-a văzut plin de sânge, a sunat la Poliție.

Românul a fost prezentat, luni, 4 mai,  în fața judecătorilor. Avocatul acestuia le-a spus magistraților că între clientul său și femeie au existat mai multe certuri, deoarece aceasta avea un amant, despre care îi spusese și soțului ei. Cu o zi înainte de crimă, între cei doi a avut loc un nou scandal. Femeia i-a spus bărbatului că nu vrea să-l însoțească în România, pentru a petrece împreună Crăciunul. Ba mai mult, l-ar fi insultat pe acesta. “Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă. Am rămas uluit!”, a mărturisit românul în fața instanței, conform express.de.

Apoi, românul de 41 de ani a încercat să se omoare. A intrat în plin într-un copac, cu mașina pe care tocmai o cumpărase, dar a scăpat nevătămat.

Bărbatul s-a întors apoi acasă și, după ce a luat masa împreună cu soția sa, i-a dezvăluit acesteia gestul pe care tocmai îl făcuse. Femeia i-a reporșat că a stricat mașina, apoi a dispărut în dormitor. Bărbatul a urmat-o, iar aceasta ar fi aruncat cu o veioză în direcția sa. “Am luat apoi cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Mi-am ieșit din minți. Voi regreta gestul toată viața”, a spus, în fața instanței, românul.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri