Home » Români de pretutindeni » Un român s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc din Germania după ce a fost oprit de poliție în trafic

Un român s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc din Germania după ce a fost oprit de poliție în trafic

Incident tragic într-o localitate din apropierea orașului german Köln. Un român s-a aruncat din senin de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje, după ce fusese oprit în trafic de polițiști. Bărbatul se află acum în stare gravă la spital, iar autoritățile încearcă să stabilească cu exactitate ce-a întâmplat.

Totul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 1 decembrie. Potrivit poliției din Köln, citată de Observator.tv, românul, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit pe raza localității Brühl, la un control de rutină, în timp ce se afla la volanul unei mașini înregistrate în România.

Tânărul nu s-a putut identifica și, conform sursei citate, nu stăpânea bine limba germană. În timp ce polițiștii încercau să-i stabilească detaliile personale, bărbatul a luat-o dintr-odată la fugă.

Colegii lui, tot români, au rămas în mașină și au încercat să îi ajute pe polițiști să-l identifice pe român.

Nu a durat mult până când ofițerii au dat din nou de român, pe acoperișul unui bloc, într-o stare evidentă de nervozitate.

Cu ajutorul compatrioților pe post de translatori, polițiștii au încercat să îl calmeze și să îl convingă să coboare, însă fără succes. Chiar înainte ca paramedicii de pe ambulanță să ajungă la fața locului, bărbatul a sărit în gol.

Potrivit poliției din Köln, acesta a fost transportat în stare gravă cu elicopterul la spital, iar o anchetă a fost deschisă pentru a clarifica

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia a prelungit starea de urgență până la 15 octombrie: „O alegere inevitabilă, chiar obligatorie”

Parlamentul italian a votat miercuri prelungirea stării de urgenţă până pe 15 octombrie pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20