Home » Noutăți » Un român și-a luat zilele într-un mod teribil. S-a apânzurat de o cruce, în cimitir

Un român și-a luat zilele într-un mod teribil. S-a apânzurat de o cruce, în cimitir

Descoperire macabră, în această dimineaţă, luni 11 noiembrie,  într-un cimitr din comuna Giurgiţa, judeţul Olt. Un bătrân de 71 de ani a fost găsit mort, spânzurat crucea unui membru al familie, a transmis Observator.TV.

În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat de o cruce, în cimintirul din Giurgiţa, Olt.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că este vorba despre un bărbat de 71 de ani, din Giurgiţa. Nu au rezultat suspiciuni cu privire la starea de fapt, însă, în cauză urmează a fi efectuată o necropsie, pentru a se stabili cu certitudine cauza decesului.

Bătrânul din Giurgiţa nu a lăsat un bilet de adio

Surse din anchetă au declarat că bărbatul ar fi plecat de acasă în această dimineaţă, devreme. Omul, care era foarte bolnav, a fost găsit fără viaţă lângă crucea unui membru al familiei.

Anchetatorii presupun că acesta a decis să își ia viața lângă mormântul unei persoane dragi. Conform informațiilor obținute de jurnaliști bătrânul nu mai avea persoane apropiate care sa se îngrijească de el și se simțea extrem de singur.

Vezi și asta

Breaking News 💥: Marea Britanie nu mai este pe lista neagră a României, se reiau zborurile în 7 iulie

Lista țărilor verzi, modificată din nou. Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a modificat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *