Home » Români de pretutindeni » Un şofer român de camion a fost oficial acuzat de producerea unui teribil accident, pe o şosea din Ungaria.

Un şofer român de camion a fost oficial acuzat de producerea unui teribil accident, pe o şosea din Ungaria.

Un şofer român de camion a fost oficial acuzat de producerea unui teribil accident, pe o şosea din Ungaria. Raportul poliţiei maghiare a fost finalizat şi trimis parchetului pe 18 iunie, românul urmând să fie cercetat penal pentru producerea accidentului.

Pe 12 martie 2018, pe drumul naţional 42, un şofer român în vârstă de 51 de ani circula cu viteză dinspre Beretyoufajlu spre Mezopeterd, caând în faţa lui un autoturism a frânat. Românul a sesizat în ultima clipă acest lucru şi ca să evite impactul a tras de volan stânga, intrând pe contrasens.

S-a izbit frontal cu un alt camion care circula regulamentar, răsturnându-se apoi în afara şoselei. Cei doi şoferi de camion au suferit răni grave, iar maşinile lor au fost distruse.

Poliţia maghiară a stabilit că şoferul român a condus neglijent şi el poate fi judecat şi eventual condamnat pentru acest lucru. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului.

Vezi și asta

Șofer român de TIR surprins de bariera de cale ferată în Germania. A primit amendă 700 de euro

Un şofer român a rămas cu TIR-ul pe calea ferată, în Germania, blocat de bariera …