VIDEO: Un tir s-a răsturnat și a provocat un accident în lanț între Alexandria și București

Accident în lanț pe drumul european 70, care face legătura între Alexandria și București. Un tir, scăpat de sub control, s-a răsturnat pe șosea, într-o curbă. Șoferul unei autoutilitare care  venea din sens opus a reușit să evite impactul , însă a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate a relatat postul local MDI.TV.

Un alt autoturism, care se afla în spatele autoutilitarei nu a mai putut evita coliziunea și s-a izbit frontal de tir-ul răsturnat. Accidentul s-a petrecut pe drumul european 70, în localitatea teleormăneană Bujoreni. Imediat la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori.Patru persoane au ajuns la spital.

În autoturismul care s-a izbit frontal de tir-ul răsturnat se aflau un bărbat, o femeie și un copil minor. În autoutilitara care a ajuns în stâlp, încercând să evite impactul, se aflau doi bărbați, tată și fiu. Șoferul tirului care a provocat accidentul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulația în zonă a fost blocată mai bine de o oră din cauza accidentului.
Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri