Victor Ponta chemat astăzi la DNA. Îl va turna pe Dragnea așa cum a promis?

Fostul premier Victor Ponta a ajuns la DNA în această dimineață. Vizita este una neașteptată, dar surse judiciare susțin că Ponta a fost chemat în același dosar în care a fost chemat și fostul premier Sorin Grindeanu, săptămâna trecută.

Surse judiciare au precizat pentru portalul Stiripesurse.ro că unul dintre subiectele despre care procurorii vor să-l întrebe pe Victor Ponta este celebrul lac Belina, cel despre care Ponta spunea că Dragnea i-a cerut, pe vremea când era premier, să îl treacă în subordinea CJ Teleorman. Ulterior, lacul a ajuns să fie cumpărat de firma Tel Drum, iar liderul PSD organiza acolo partide de pescuit și întâlniri cu oamenii politici importanți.

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost și el pe celebrul lac Belina, când l-a invitat Liviu Dragnea la pescuit de știuci.

Întrebat, într-un interviu acordat Hotnews, dacă atunci când era prim-ministru Dragnea l-a rugat să intervină în vreun fel în favoarea firmei Tel Drum, Ponta a replicat: “Da, și o să vă dau un alt exemplu care m-a deranjat foarte tare și concret, cu acte. Domnul Dragnea mi-a cerut, a făcut de altfel hârtia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac la Consiliul Județean Teleorman. (…) Eu am aflat acum din presă și înțeleg că așa este, adevărat, cred că nu-i o minciună, că acel lac a ajuns la Tel Drum. Sigur că m-am enervat. Că nu mi-a zis că ajunge la Tel Drum, mi-a zis că ajunge la poporul teleormănean. (…) Asta e o chestiune care m-a deranjat. Pentru că e și semnătura mea acolo. Normal, după ce semnează toți ceilalți miniștri, semnează și primul ministru. Dar, da, domnul Dragnea a propus ca acel lac să treacă la… dar nu mi-a zis că-l trece după aia la Tel Drum”, spunea Victor Ponta.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri