Home » Noutăți » VIDEO: Accident cumplit astăzi pe E85.Trei oameni au murit şi mai multe maşini au fost distruse după un impact extrem de violent

VIDEO: Accident cumplit astăzi pe E85.Trei oameni au murit şi mai multe maşini au fost distruse după un impact extrem de violent

Mai multe autospeciale şi elicopterul SMURD au intervenit marţi dimineaţă, 10 iulie,  pe drumul european E85, după un impact violent între trei autoturisme care circulau cu viteză a relatat Adevarul.

Imaginile surprinse de cei care au trecut marţi dimineaţă prin dreptul carnagiului surprind patru autoturisme avariate şi mai multe persoane încarcerate.

Spre locul accidentului au fost trimise patru autospeciale, ambulanţe SMURD şi o maşină de Pompieri. În zonă se circulă cu dificultate.

Potrivit oficialilor SMURD, în urma impactului violent trei persoane au decedat. „Am intervenit cu autospeciale şi cu elicopterul SMURD, dar, din păcate, trei persoane au decedat în urma acestui accident“, a transmis Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD.

Toate cele trei victime se aflau în aceeaşi maşină, un Ford Focus care a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de alte autoturisme. Vezi mai jos imaginide la locul accidentului:

 

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de 30 de ani. Tu ai folosit unul din ele?

Femeia la 30 de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă prudenţă, vede …