Home » Noutăți » Video: Două false maicuțe au împins un bărbat pe calea ferată la Vaslui

Video: Două false maicuțe au împins un bărbat pe calea ferată la Vaslui

Două femei îmbrăcate în măicuțe au împins un bărbat, în mod intenționat, pe șinele căii ferate din Vaslui.

Femeile au intrat în vizorul presei și al autorităților locale după ce au țipat în plină zi în mijlocul orașului, aducând cuvinte jignitoare trecătorilor.

Două echipaje din cadrul Politiei Municipiului Vaslui s-au deplasat în zona gării CFR, au interceptat și identificat cele două femei, după care le-au condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde au fost audiate. 

Într-o postare pe rețelele sociale era prezentat un incident petrecut în cursul zilei de ieri, pe peronul gării CFR Vaslui, context în care una dintre cele două femei sus menționate a împins un bărbat pe linia de cale ferată. 

Bărbatul a fost identificat și audiat în cursul zilei de astăzi, declarând că nu dorește să depună plângere prealabilă. În ambele cauze penale sunt continuate cercetările.

Potrivit primelor informații, celor două nu ar fi măicuțe, aceasta fiind doar o modalitate e deghizare. Vezi mai jos imaginile filmate:

loading...

Vezi și asta

Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani angajează paznic de noapte

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...