Home » Noutăți » Video: Fostul purtător de cuvânt al lui Ponta a bătut un senator USR

Video: Fostul purtător de cuvânt al lui Ponta a bătut un senator USR

Scene incredibile la B1 TV! Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în mandatul de premier al lui Victor Ponta, l-a bătut, la B1 TV, pe Mihai Goțiu, senator USR, și vicepreședinte al Senatului.

Cei doi au participat la emisiunea realizată de Nadia Ciurlin. După replici aprinse în direct, scandalul a început în pauza publicitară, a relatat Ciurlin, când s-au luat la bătaie. De altfel, ei au și ieșit din televiziune după incident.

„Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin.

Conform informațiilor de la B1 TV, Palada i-a spart nasul lui Goțiu, umplându-l de sânge după ce i-a tras un pumn în față.
„În timpul emisiunii, Mirel Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, iar eu am afirmat că am intrat în politică tocmai ca să lupt cu nesimțiții de acest gen. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenția să nu mai folosesc termenul nesimțit, iar eu am explicat că am respectat definiția din dicționar. După aceea, s-a intrat în pauza publicitară. Mirel Palada mi-a spus că dacă îl mai fac nesimțit ne întâlnim după emisiune, să am grijă… Eu am explicat faptul că a avut chiar comportament de nesimțit, moment în care a sărit și m-a lovit cu pumnul în față. A fost nevoie să intervină cei de acolo”, a confirmat Mihai Goțiu.

Vezi și asta

Accident grav astăzi pe centura Bucureștiului, între un TIR și mai multe autoturisme

Un șofer de TIR a făcut o manevră greșită și a trimis trei oameni la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro