Home » Români de pretutindeni » VIDEO: Șofer român de TIR arestat în Spania după ce a provocat un grav accident

VIDEO: Șofer român de TIR arestat în Spania după ce a provocat un grav accident

Un șofer român de camion a fost arestat de Poliția locală din orașul Sevilla din Spania, după ce a rănit șase persoane într-un accident. Bărbatul de 52 de ani a condus sub influența alcoolului.

Accidentul a avut loc, luni, 2 septembrie, în apropierea stației de metrou Ronda Urbana Norte din Sevilla. Șoferul unui camion de 40 de tone, înmatriculat în județul Sibiu, a lovit două mașini oprite la culoarea roșie a semaforului.

În urma ciocnirii violente, șase persoane au fost rănite și transportate ulterior la spital. Victimele au vârste cuprinse între 39 și 61 de ani.

Polițiștii spanioli au observat că șoferul român conducea desculț. Aflat sub influența alcoolului, bărbatul de 52 de ani nu a avut nicio reținere să urineze pe o roată a camionului, chiar în prezența agenților.

De asemenea, șoferul a pătruns cu TIR-ul de 40 de tone pe o stradă unde traficul vehiculelor de mare tonaj este interzis. Românul a refuzat să fie testat cu etilotestul, fiind dus la secția de Poliție.

Șoferul român care a provocat accidentul a fost arestat pentru vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, relatează publicația spaniolă El Correo, citată de Jurnal de Emigrant. Vezi mai jos imagini de lla locul accidentului publicate de presa iberică:

Vezi și asta

Au fost prelungite restricțiile pentru românii din UK, cei care se întorc în România intră în izolare. NU se reiau zborurile

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis luni,29 iunie,  menținerea valabilității listei cu țări pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *