VIDEO: Trei români, printre care un adolescent de 16 ani, morți într-un accident astăzi. Un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Accidentul a avut loc între localitățile Negreni și Optași. În accident au fost implicate un TIR condus de un bărbat de 48 de ani din orașul Mioveni, județul Argeș, și un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care 2 bărbați și o femeie. Cele 2 mașini au intrat în coliziune frontală.

Cele trei persoane din autoturism au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator, potrivi ISU Olt. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani, o femeie în vârstă 60 de ani, și un adolescent de aproximativ 16 ani. Din primele informații, cei 3 sunt din Timișoara. „La sosirea echipajelor, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani și un minor, de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața”, au transmis cei de la ISU Olt.

Șoferul TIR-ului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit poliției.

Vezi și asta

VIDEO Accident în lanț cu mai multe victime pe E 574. Patru TIR-uri și un autoturism, implicate

Un accident periculos care se putea termina dramatic a avut loc în această dimineață, 15 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *