Home » Români de pretutindeni » VIDEO: Un român de 52 de ani s-a sinucis după ce soția sa a divorțat și a plecat în Italia

VIDEO: Un român de 52 de ani s-a sinucis după ce soția sa a divorțat și a plecat în Italia

Un bărbat de 54 de ani din județul Suceava, a fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Dornești, descoperirea macabră fiind făcută de un vecin care a venit să-l roage să-l ajute la muncă.

Conform  SuceavaNews.ro, bărbatul găsit mort și-ar fi luat viața din cauza singurătății, acesta suferind cumplit după ce soția sa a divorțat de el și a plecat în Italia, luând și copilul lor cu ea.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 54 de ani a fost găsit de un vecin care a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață, bărbatul fiind mort deja de 2 zile la data descoperirii cadavrului.

Criminalistii au gasit in casa, pe o masa, si un bilet de adio in care barbatul multumea celor care l-au ajutat si si-a cerut iertare pentru ca nu a mai putut continua a relatat portalul informatiata.ro.  Trupul neinsufletit a fost preluat pentru efectuarea necropsiei. Vezi mai jos un video de la locul tragediei și declarațiile vecinilor. 
Vezi și asta

Român de 25 de ani arestat în Italia cu acuzația că a abuzat și jefuit trei femei

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat, sâmbătă, 7 octombrie, la …