VIDEO – Un șofer a făcut infarct când a văzut amenda aplicată de autoritățile române.

Un șofer a fost la un pas de moarte din cauza unei sancțiuni contravenționale aplicate de inspectorii de la ISCTR . Un moldovean de 60 de ani, şofer de camion, a făcut infarct în România, după ce inspectorii de circulaţie din judeţul Vaslui l-au anunţat că, în termen de 48 de ore, are de plătit o amendă de 2.000 de lei şi că maşina îi este sechestrată până la plata acesteia.

Presa de peste Prut scrie că şoferul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Bârlad, unde a fost stabilizat şi este ţinut sub observaţie.

Pentru a putea reveni în Republica Moldova, el trebuie să achite amenda, iar dacă nu se încadrează în termenul de 48 de ore, sancţiunea se dublează.

„Şoferul era cât pe ce să-şi găsească sfârşitul în România, după o întâlnire de gradul zero cu inspectorii. Acesta a făcut infarct când a fost anunţat că are de plătit o amendă de 2.000 de lei în 48 de ore şi că tirul este sechestrat până la plata acesteia. (…) Localitatea Sârbi, de lângă Bârlad, este un fel de punte a suspinelor pentru şoferii de tir. Aici, de obicei, îşi fac veacul inspectorii de la ISCTR, care verifică şi cântăresc toate transporturile de mărfuri. Şoferii din RM sunt o pradă uşoară, pentru că aceştia au bunul obicei să cotizeze. De data aceasta, controlul s-a terminat prost pentru un şofer modovean. A fost oprit şi luat la bani mărunţi. I s-a cerut cardul din tahograf pentru a se verifica dacă respectă orele de odihnă şi s-a constatat că a depăşit cu două ore programul. I s-a făcut rău când a auzit cât are de plătit. I-a cedat omului inima când a aflat că are de plătit 2.000 de lei, mai ales că se ştia nevinovat şi cu maşina în regulă”, scrie scrie vremeanoua.ro.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri