Home » Noutăți » VIDEO: Un șofer beat i-a rupt picioarele astăzi unui polițist de la rutieră, în Maramureș

VIDEO: Un șofer beat i-a rupt picioarele astăzi unui polițist de la rutieră, în Maramureș

Clipe de coşmar petrectute miercuri 21 august,  pe o şosea din judeţul Maramureş: un poliţist a fost spulberat de un şofer care a refuzat să oprească la semnal. Poliţistul a făcut semn să oprească unui şofer care gonea pe Drumul naţional 18, la intrarea în comuna Vadu Izei.

Acesta însă a accelerat şi l-a acroşat pe agent, după care a fugit. A fost identificat la scurt timp, iar testarea cu aparatul etilotest a arătat o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţistul a fost dus la Spitalul din Sighetu Marmației, unde medicii au stabilit că a suferit fracturi de tibie şi peroneu. Vezi mai jos imaginile surprinse de camerele video și publicate de presa locală:

Ce au transmis reprezentanții poliției:

“În această dimineață, cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră, organizată de polițiștii Serviciului Rutier, un echipaj de poliție a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală admisă, pe D.N.18, la intrarea în comuna Vadu Izei. Șoferul mașinii și-a continuat deplasarea, acroșându-l pe unul dintre polițiști, însă la scurt timp a fost identificat in persoana unui bărbat de 38 de ani, domiciliat în Berbesti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma leziunilor suferite, polițistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările continuă, urmând ca în funcție de cele constatate să fie propuse măsuri legale”.

Vezi și asta

TIR lovit de tren în județul Timiș

Un tren regio a lovit, miercuri după amiază, 11 septembrie,  un tir încărcat cu cereale, la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *