Badantă româncă moartă în Italia, în a treia zi de Crăciun. S-a prăbușit la pământ în plină stradă

O femeie de naționalitate română, dar rezidentă de mulți ani în provincia italiană Massa-Carra din regiunea Toscana, a murit în cursul dimineții de 27 decembrie 2022 după ce a suferit un infarct în plină stradă.

Potrivit ziarului La Nazione, tragedia s-a petrecut pe via Marina Vecchia din orașul Massa, în jurul orei 10:40 din a treia zi de Crăciun, în apropierea Centrului de Sănătate Mintală din localitate.

Mai mulți oameni au văzut-o pe românca noastră prăbușindu-se din senin la pământ și au sunat imediat la 112 pentru a chema o ambulanță la fața locului.

Personalul medical a încercat din răsputeri să o mențină în viață pe femeie, aplicându-i manevre de resuscitare, dar când a văzut că nu reușește, a decis transportarea ei de urgență la spitalul N.O.A. din Massa.

Din nefericire, în drum spre spital inima femeii a cedat definitiv, iar eforturile paramedicilor de a-i salva viața au fost în van.

Agenții de la Poliția de Stat au identificat apoi victima ca fiind Rodica Ciubotaru, în vârstă de 65 de ani, de naționalitate română și care lucra ca badantă în provincia Massa-Carra.

Din primele informații reiese că îngrijitoarea româncă ar avea unele rude în provincia La Spezia cu care ținea legătura.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la decesul conaționalei noastre.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri