După 19 ani în Italia, o româncă s-a mutat în Spania, la iubitul ei, care a ucis-o

Este o poveste tragică și cutremurătoare despre o româncă din Italia, care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic în Spania, la mâna partenerului său. Nicoleta Buliga, în vârstă de 51 de ani și fostă asistentă medicală la spitalul San Camillo din Treviso, Italia, a fost ucisă într-un apartament din apropierea orașului Valencia de către partenerul ei, Ioan Corbaceri, în vârstă de 54 de ani, care apoi și-a pus capăt vieții prin spânzurare.

Nicoleta Buliga a lucrat timp de 19 ani la spitalul din Treviso și a decis să-și înceapă o nouă viață în Spania, alături de noul ei partener, lângă Valencia. Cu toate acestea, visul ei s-a transformat într-o tragedie oribilă atunci când a fost ucisă cu numeroase răni de înjunghiere de către partenerul ei.

Cei care au devenit suspicioși și au alertat autoritățile au fost colegii de serviciu ai lui Nicoleta când aceasta nu s-a prezentat la muncă și nu a mai răspuns la mesajele pe WhatsApp. Investigațiile au condus la descoperirea cadavrului ei, urmată de descoperirea partenerului ei decedat.

Această poveste este o tragică amintire a violenței domestice și a consecințelor sale devastatoare asupra vieților oamenilor. Comunitatea locală din Castellón de la Plana s-a unit pentru a-i aduce un omagiu Nicoletei Buliga, iar autoritățile au participat la un minut de reculegere în Plaza Mayor. Este important să se continue lupta împotriva violenței domestice și să se ofere sprijin victimelor în astfel de situații tragice.

Regenerate

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri