Un șofer român ucis într-o parcare pe o autostradă din Franța

Un tragic incident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 24 septembrie, pe autostrada A28 din Somme, Franța, în care un șofer de camion român în vârstă de 39 de ani a fost găsit mort, rănit mortal cu o sabie. Investigația pentru identificarea autorului sau autorilor acestui act odios este în desfășurare.

Procurorul din Amiens a declarat într-un comunicat de presă: “Un șofer de camion de naționalitate română, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis în noaptea de sâmbătă până duminică pe autostrada A28 din Somme.” La momentul incidentului, victima se afla în zona Translay a autostrăzii A28, în direcția Abbeville-Rouen. El conducea un camion încărcat cu colete din Anglia cu destinația Spania. Soția lui, care era și ea șofer de camion, se afla în vehicul cu el și a fost cea care a alertat serviciile de urgență.

Conform informațiilor preliminare din anchetă, se pare că victima a ieșit din camion pentru câteva momente, după ce a auzit un zgomot suspect. La întoarcere, el a fost grav rănit în inimă cu o sabie. Chiar dacă i s-a acordat primul ajutor, bărbatul a decedat în cele din urmă.

Incidentul tragic a stârnit indignare în comunitatea șoferilor români. Un șofer de tir român, Ilie Matei, a exprimat pe Facebook indignarea sa față de lipsa de protecție oferită de autoritățile franceze șoferilor români care tranzitează această zonă periculoasă. El a subliniat că nimeni nu ar trebui să devină victimă doar pentru că își susține familia prin muncă onestă.

Autoritățile franceze au deschis o anchetă pentru omucidere intenționată, iar investigația pentru identificarea autorului sau autorilor crimei este în curs.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri