Bătută și umilită de bărbat, o româncă din Italia a sărit de la etaj fracturându-și oasele de la ambele călcâie

Un bărbat român în vârstă de 58 de ani care și-a terorizat partenera de viață, amenințând că o va ucide, a fost acuzat în Italia de leziuni și hărțuire. Bărbatul avea suspiciuni că femeia l-a înșelat și a recurgut la violențe, forțând-o să îngenuncheze în fața lui.

Pentru a scăpa de agresiuni, conaționala noastră a luat o măsură extremă, sărind de la primul etaj al unei case din Perugia, ceea ce i-a provocat fracturi la ambii călcâie. Acest caz, care datează de aproximativ trei ani în urmă, a ajuns zilele trecute la etapa de audiere preliminară, conform informațiilor furnizate de  Umbria 24..

Conform acuzațiilor, bărbatul, “din motive banale, sub influența alcoolului și a unui acces de gelozie, a agresat-o pe partenera sa cu o violență fără precedent, lovește-o cu picioarele, pumnii și palmele în cap și pe tot corpul.”

El “a aruncat-o de mai multe ori la pământ, trăgând-o de păr, a forțat-o să îngenuncheze ca gest de umilire și supunere, apoi a continuat să o lovească în față.”

Procurorul descrie în continuare în actul de acuzare: “A inundat-o cu injurii și a amenințat-o cu intenții criminale, toate sub pretextul presupusei relații dintre femeie și vecinul său.”

Femeia era atât de speriată încât “pentru a scăpa de furia bărbatului, s-a aruncat de la fereastra de la baie (aflată la etajul I al unui bloc) și s-a refugiat la un cuplu de bătrâni din apropiere.”

Căderea a fost dezastruoasă, suferind răni grave – “fractura ambelor călcâie” – răni care necesită mai mult de 40 de zile pentru a se vindeca.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri